Concert aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u een concert of festival aanmelden voor de agenda. Na goedkeuring wordt uw aanmelding geplaatst.
Als u meer concerten wilt aanmelden of dat vaker wilt doen kunt u zich registreren als gebruiker. Dat is niet verplicht maar u hoeft dan slechts eenmalig uw incasso-gegevens in te voeren. De volgende keer dat u concerten aanmeldt hoeft u deze gegevens dus niet opnieuw in te voeren.
Geregistreerde gebruikers moeten eerst inloggen om het opnieuw ingeven van de automatische incasso-machtiging te vermijden.

 

Concert informatie

 
 

Uw gegevens

 
 

Automatische incasso

Ondergetekende verklaart hierbij voor eigen persoon of in opdracht te handelen en toestemming te geven om het bedrag van 2.00 EURO met een automatische incasso af te schrijven mijn/onze rekening (de incasso('s) wordt/worden een keer per jaar geïnd)
 
 

Meer concerten?

Als u meer concerten wilt aanmelden of dat vaker wilt doen kunt u zich registreren als gebruiker. U hoeft dan slechts eenmalig uw incasso-gegevens in te voeren. Bovendien hoeft u een volgende keer dat u concerten aanmeldt, deze gegevens niet opnieuw in te voeren.

 
Registreren

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Mijn gegevens

U dient zich eerst te registreren voor u uw gegevens kunt wijzigen