Concert

Datum 03/10/2020
Einddatum
Hoe laat 20.00
Wie Jos Moeke
Waar Putten
Hersteld Hervormde Kerk
Meer
informatie
Externe link

Jos Moeke

Jos Moeke kreeg van verschillende grote organisten les: bij Herman van Vliet, in de Grote of St. Joriskerk te Amersfoort, maar ook Jan Raas, Jean Guillou en Sophie-Véronique Cauchefer-Choplin. Zijn voorkeur gaat uit naar de Franse en Duitse symfonische romantiek.
Ook zoekt hij graag naar onbekende (orgel)werken van b.v. Charles-Marie Widor en Lefébure-Wély. Hij werkte mee aan verschillende CD-opnamen. Op 3 oktober speelt hij een breed repertoire met werken van Bach, Handel, maar ook J. Zwart, Karg-Elert, Asma, Knevel, Widor, d`Antalffy, de Sévérac, Reinagle en hemzelf. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open om 19.30 uur.
Vanwege de Corona maatregelen vragen wij u zich aan te melden. Dat kan heel eenvoudig via een e-mail te sturen naar concertcommissie@hhgputten.nl of via telefoonnummer 0341-845055. Bij het versturen van e-mail wel aangeven met hoeveel personen u komt. We hopen velen van u te mogen begroeten waarbij wel rekening wordt gehouden met de beperking van het aantal personen door de coronamaatregelen.