Concert

Datum 06/05/2022
Einddatum
Hoe laat Onbekend
Wie Duo Landini – Jan Van Landeghem (orgel), Jenny Spanoghe (viool & altviool)
Waar Antwerpen
Protestantse Kerk Bexstraat
Meer
informatie
Externe link

Duo Landini – Jan Van Landeghem (orgel), Jenny Spanoghe (viool & altviool)

Geniet van dit prachtige concert van Duo Landini en steun het Woonterp-project van PSC Antwerpen voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Protestantse Kerk Bexstraat en PSC Antwerpen presenteren Duo Landini Benefiet Oekraïne.

Jenny Spanoghe (viool & altviool) en Jan Van Landeghem (orgel)brengen voor u ‘Vleugels van Verbondenheid’, een unieke combinatie van muziek, schilderijen én poëzie.

Met composities van Marin Marais, Joh. S. Bach, G.PH. Telemann, Antonio Vivaldi, Jules Massenet, Joseph Reinberger, Johan Svendsen, Max Bruch, en Jan Van Landeghem.

Vrije bijdrage ter plaatse of storten op BE10 0000 0000 0404 – met vermelding ‘BENEFIET’, of via QR code op de flyer (bijlage).

Opbrengst gaat naar het Woonterp-project van PSC Antwerpen voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

PSC (Protestants Sociaal Centrum) Open Huis is een Antwerpse organisatie die sinds 1979 ondersteuning biedt aan mensen in armoede. Sinds 1986 werkt PSC ook met vluchtelingen, onder meer met een woonproject voor noodopvang van gezinnen. PSC Open Huis wil tegen het einde van de paasvakantie acht sociale appartementen opknappen en inrichten om Oekraïense vluchtelingen in onder te brengen. Hiermee speelt de Antwerpse armoedeorganisatie in op de vraag van de Vlaams overheid naar duurzame opvangplaatsen.