Concert

Datum 27/08/2022
Einddatum
Hoe laat 20.00
Wie Wouter Harbers
Waar Terschuur
Sionskerk
Meer
informatie
Externe link

Wouter Harbers

Op D.V. zaterdag 27 augustus komt Wouter Harbers naar de Sionskerk in Terschuur: hier laat hij u en jou het orgel graag in alle geuren en kleuren horen!
Het afwisselende programma voor de 27e augustus begint met een opgewekte koraalfantasie van John Propitius. Daarna bezoeken we Duitsland, in beroemde muziek van Bach en we dromen even weg bij de zangerige Cantilena van Rheinberger. Vervolgens vrolijkt Wouter u op met lichte muziek uit Venetië, met een vioolconcerto van Vivaldi (bewerkt voor orgel). Daarna drie prachtige stukken uit Parijs. Waan u even in de prachtige Saint-Sulpice met Widors Meditation of beeld u een enorm Cavaille-Coll orgel in met de beroemde toccata van Boëllmann.
We sluiten na ruim een uur af met nog drie juweeltjes: een verstild Abide with me, het ontroerende Adagio van Albinoni en een meeslepende koraalfantasie van Klaas Jan Mulder.
Komt u meegenieten? De aanvangstijd van het concert is om 20.00 uur. Na afloop van het concert zijn er gratis consumpties. Kijk voor meer info: https://www.wouterharbers.nl/