Concert

Datum 26/03/2021
Einddatum
Hoe laat 19.30
Wie Harm Hoeve
Waar Terschuur
Sionskerk
Meer
informatie
Externe link

Harm Hoeve

Op D.V. vrijdagavond 26 maart is de bekende musicus Harm Hoeve uit Rouveen via live-stream te beluisteren tijdens een orgelconcert in de Sionskerk in Terschuur. Daarbij zijn de verrichtingen van de organist bij de speeltafel te volgen.
Het concert begint om 19.30 uur. De livestream is te vinden via de homepage op de site van de HHG Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen via de link voor kerkdiensten en andere activiteiten of rechtstreeks op https://www.youtube.com/channel/UCR3KMQq_gy74l99ljQtazQQ

De concertgever heeft een aansprekend en afwisselend programma samengesteld met werken van J.S. Bach (Fuga in c, BWV 575), J.B. Bach (Ciacona in Bes), J.G. Walther (Concerto del Signr. Tomaso Albinoni), D. Bédard (Variations sur “Laβt uns erfreuen”), F. Mendelssohn-Bartholdy (3 delen uit Sonate II), Th. Dubois (Toccata) en H. Hoeve (2 bewerkingen van Paasliederen: “Als ik het wond’re kruis aanschouw” en “Christus, onze HEER, verrees” en een koraalbewerking over Psalm 38 “Groot en machtig Opperwezen”). Harm Hoeve zal tijdens het concert de programma-onderdelen steeds tussendoor toelichten.
Aanvang 19:30 uur. T