Concert

Datum 05/09/2020
Einddatum
Hoe laat 19.30
Wie Gert van Hoef
Waar Urk
Ichthuskerk
Meer
informatie
Externe link

Gert van Hoef

Voortzetting orgelconcerten Ichthuskerk Urk met Gert van Hoef

Zaterdag 5 sept 2020 vind er weer een orgelconcert plaats in de Ichthuskerk te Urk. Gert van Hoef heeft de eer om de eerste te zijn in de voortzetting van een mooie lijn van concerten. Hij heeft een mooi gevarieerd programma samengesteld wat zeker de moeite waard is om te komen luisteren. Want dat is nu het goede nieuws, nu de regelgeving het weer toelaat zijn de concerten ook weer toegankelijk voor publiek!

Dat de muzikanten de COVID-19 maatregelen flink voelen is voor niemand nieuws. Daarom dat de commissie achter de concerten door wil gaan met het organiseren van concerten. Naast dat de bezoeker op die manier het onderhoud van het orgel steunt, steunen ze ook de muzikanten met hun komst. En het is natuurlijk veel leuker voor de muzikant om voor publiek te spelen dan in een lege kerk. Dus iedereen is van harte welkom!

Zaterdag zal Gert van Hoef beginnen met het toepasselijke stuk Sinfonia uit Cantate No. 29 ‘Wir danken Dir, Gott’ van J.S. Bach. Maar ook de geweldige Toccata van Grison ontbreekt niet op het programma. Of wat dacht u van Pomp & Circumstance 1 van E. Elgar, ook die zal Gert ten gehore brengen. Maar ook eigen bewerkingen ontbreken niet zoals bijvoorbeeld Conquest of Paradise, of filmmuziek van The Sound of Music staan op het programma. Kortom een programma met alleen maar hoogtepunten.

Echter moeten wij als organisatie wel voldoen aan de regelgeving, daarom dat u als bezoeker vooraf moet reserveren. Daarom dat wij tickets gaan verkopen, zodat u als bezoeker bent geregistreerd. Er zal daarom ook geen collecte gehouden worden tijdens de concerten.
Wij als organisatie zijn er niet op uit om grote getallen te scoren. Daarom dat wij de entreeprijs laag hebben ingezet. Het moet toegankelijk blijven voor iedereen. Hetzelfde geld ook voor de live stream tickets. We hopen dan ook dat iedereen weer wil genieten van live concerten. Alleen door concerten te bezoeken fysiek of digitaal helpt u ons bij het onderhoud en helpt u de muzikanten deze moeilijke periode door.

Tickets zijn uitsluitend online te koop via: https://www.ticketscorner.nl/orgelcommissie-cgk-ichthus-urk/

Tot zaterdag 5 september 19:30 in de Ichthuskerk te Urk.