Concert

Datum 01/11/2019
Einddatum
Hoe laat 20.00
Wie Arjan Breukhoven
Waar Ermelo
Concertzaal Content Orgels
Meer
informatie
Externe link

Arjan Breukhoven

De bekende organist Arjan Breukhoven is op vrijdagavond 1 november te gast in de Concertzaal van Content Orgels. Hij zal een veelzijdig en programma met literatuur, transcripties en improvisaties ten gehore brengen op diverse digitale orgels. Ook zal hij een gedeelte van het programma op een Content Hauptwerk-orgel ten gehore brengen.
Arjan Breukhoven is als organist en dirigent een bekende naam in muzikaal Nederland en daarbuiten. Hij is als organist verbonden aan de Dorpskerk van Berkel en Rodenrijs. Ook geeft hij jaarlijks talloze concerten uiteraard in eigen land, maar ook in vele andere landen binnen en buiten Europa. Hij dirigeert een drietal grote mannenkoren en is bovendien ook dirigent van het “Australian Christian Men’s Choir” in de Australische stad Perth.

Het concert begint om 20:00 uur, de concertzaal is geopend vanaf 19:30 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder genot van een hapje en drankje en bestaat er de mogelijkheid om de orgelmakerij van Content Orgels te bezoeken.
Omdat er een gelimiteerd aantal zitplaatsen beschikbaar is het aan te bevelen om kaarten te reserveren via info@contentorgels.nl of 0341-554876. Van harte aanbevolen!
Meer informatie is te vinden op www.contentorgans.com en op www.facebook.com/contentorgans.