Concert

Datum 25/07/2020
Einddatum 01/08/2020
Hoe laat
Wie 70ste Werkweek voor Kerkmuziek door Stichting Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek
Waar Hoeven
Conferentiecentrum ‘Bovendonk’
Meer
informatie
Externe link

70ste Werkweek voor Kerkmuziek door Stichting Lutherse Werkgroep voor Kerkmuziek

De Werkweek van 2020 wordt een feestelijke lustrum-editie.
Deze vindt plaats van zondag 25 juli t/m vrijdag 1 augustus in conferentiecentrum ‘Bovendonk’ in Hoeven.
Evenals afgelopen werkweek zullen midden in de week (op dinsdag) zangers aanschuiven die zingen in een kleinkoor, al zijn de deelnemers van dit kleinkoor overigens ook al vanaf zaterdag welkom om met het grote koor de andere muziek in te studeren. Er zullen enkele gezamenlijke repetities zijn, maar ook een aantal gescheiden repetities van groot en kleinkoor. Voor de zangers die meezingen in het kleinkoor en die bij onze groep niet bekend zijn, zullen in het voorjaar van 2020 stemtesten worden afgenomen.
Aan het begin van de week zal worden meegewerkt aan de eredienst op zondag 26 juli in de kapel van Hoeven, het slotconcert zal op vrijdag 31 juli eveneens in de kapel van Hoeven plaatsvinden. De muzikale leiding is weer in handen van Hans Jansen en Els Hermanides. Vanwege de 70ste werkweek zal er veel feestelijke kerkmuziek gezongen worden, puttend uit de zo rijke kerkmuzikale Lutherse traditie zoals o.a. Hammerschmidt, Schütz, Mendelssohn, Brahms, Pepping en Gorecki.
De deelnemersprijzen voor het grote koor (gehele week) zijn vastgesteld op € 625 voor een eenpersoonskamer en € 560 voor een tweepersoonskamer. Voor de zangers die vanaf woensdag meezingen in het Kleinkoor € 330,- (eenpersoonskamer) en € 300,- (tweepersoonskamer).Voor jongeren zonder regulier inkomen € 300,- (hele week) en € 170,- (vanaf woensdag).
Meer informatie en aanmelden:
www.luthersewerkgroepkerkmuziek.nl of via ineke3110@gmail.com